Los Kyrkbyväg 72, 827 70 LOS info@lokattenwardshus.se
Lokatten Wärdshus logotyp

Lokatten Wärdshus Handelsbolag

Efter 15 år tillsammans har Dan och Evert våren 2023 startat Lokatten Wärdshus Handelsbolag för att tillsammans starta eget och återuppta hotell- och restaurangverksamheten i Lokatten Wärdshus i Los. I bolaget har Dan ansvar för hotell- och restaurangverksamheten inklusive personalansvar och Evert har ansvar för ekonomi och administration. Dan jobbar heltid inom bolaget. Evert jobbar deltid i bolaget och deltid i sin nuvarande tjänst som huvudsekreterare för Strukturfondspartnerskapet i Stockholms län.

Dan Hänninen

Dan Hänninen är född och uppväxt under 70-talet på landsbygden i Östra Götaland. Dan är utbildad kock och började sin karriär som kock på en oljetanker. Under 90-talet började han sin yrkeskarriär på land i Göteborg. Efter flytten till Stockholm 2002 har han jobbat på Hägerstalunds Wärdshus, Restaurang Viktoria och Bockholmengruppen. Sist jobbade Dan i centrala Stockholm som hovmästare på Scandic Park. Dan har en lång och gedigen erfarenhet inom hotell- och restaurangbranschen, som kock, servitör, hovmästare och restaurangchef. Som chef är han väldigt mycket omtyckt. Dan har alltid haft drömmen att starta eget.

Evert Kroes

Evert Kroes är född och uppväxt under 60-talet på landsbygden i Nederländerna. Han är högskoleutbildad byggnadsingenjör och samhällsutvecklare. Han flyttade till Sverige under 90-talet och började sin yrkeskarriär i Sverige som projektledare i Haninge och Södertälje. Under 00-talet arbetade Evert på Regeringskansliet som ämnessakkunnig för regeringens storstadspolitik. Sen 2010 har han jobbat med regionala utvecklingsfrågor på Region Stockholm i olika befattningar. Nu är Evert huvudsekreteraren för Strukturfondspartnerskapet i Stockholms län. Evert har även jobbat med strategisk kommunikation och webb. Han har vidareutbildad sig inom bland annat ledarskap, företagsekonomi, marknadsföring och bokföring för att vid rätt tillfälle kunna starta eget.