Los Kyrkbyväg 72, 827 70 LOS info@lokattenwardshus.se

Eventarkiv

Här hittar du våra tidigare event

2024-03-02

Par i kungar

After Skoter 2024

 

I samverkan med Loos-Hamra Skoterklubb organiserade vi 2024 års After Skoter efter klubbens skoterträff. Det blev ett festligt startskott för Loos Vinterveckan 2024. Runt 90 personer hade bokat biljetter och bord för middagsbuffén. Middagsbuffén serverades i två omgångar i restaurangen, festen fortsatt sen på övervåningen. Fram till midnatt dansade 90 gäster på musik och uppträdandet av Par i Kungar. Det har varit en positiv stämning och vi tackar alla som har hjälpt till med att vår första After Skoter i Lokatten blev en succé.

2024-02-16

Drömkväde

Musikkväll med Drömkväde


I samverkan med Ljusdals Riksteaterföreningen anordnade vi den 16 februari en musikkväll i Lokatten Wärdshus. Musikkvällen blev ett musikaliskt möte mellan en kvartett från Gävle Symfoniorkester och riksspelmannen Görgen Antonsson från Folkteatern. Med Drömkväde skapades lustfyllda rum i Lokatten där nyskriven musik fick ta plats i skenet av levande ljus. Efter en tvårätters middag fick 22 gäster möta Görgen Antonssons kompositioner med Karl-Johan Ankarbloms lekfulla bearbetningar för stråkkvartett och de virtuosa symfonikerna i en glädjefylld samklang.

Medverkande: Ingela Hellberg, Gustav Inge, Ingrid Kytöharju och David Peterson. Konstnärligt team: Görgen Antonsson (komposition), Karl-Johan Ankarblom (bearbetning för stråkkvartett). 
Producent: Folkteatern Gävleborg