Lokattens meny för Loosveckan5 mars - 10 mars
Lunch
tisdag 5 mars – söndag 10 mars, kl. 12:00 – 14:00
Dagens lunch
129:-
Tisdag: Färsbiffar med tsatsiki
Onsdag: Ceasarsallad med kyckling och örtkrutonger
Torsdag: Lasagne
Fredag: Fish & chips
Lördag: Revben, BBQ-sås, friterad potatis
Söndag: Hamburgertallrik
Wärdshusets schnitzel med klyftpotatis, bearnaise och grillad citron
189:-
Baguette med skagenröra
95:-
Middag à la carte
tisdag 5 mars – lördag 9 mars, kl. 17:00 – 21:00
Boka bord: info@lokattenwardshus.se eller: 070-968 52 88
Förrätter
Tomat- och mozzarellasallad med ruccola och basilikaolja
92:-
Varmrätter
Biff Rydberg med dijonsenapscrème
279:-
Torskryggfilé med skagenröra och kokt potatis
289:-
Wärdshusets schnitzel med klyftpotatis, bearnaise och grillad citron
189:-
Pytt i panna, med stekt ägg och rödbetor
169-
Krämig pennepasta med fläskfilé, vitlök, tomat och ruccola
179:-
Risotto med grönsaksbiffar (vegetarisk)
169:-
Efterrätter
Choklad dröm med vaniljglass och varm chokladsås
72:-
3 små chokladtryfflar
31:-
För dom små
Hamburgertallrik (90 gr)
82:-
Pannkakor med sylt och grädde
67:-
Kontakta oss om du har allergier
Med reservation för ändringar